De nieuwste trouwlocatie van Nederland

5 december 2019 | Bedrijfsnieuws | redactie

Voor onze trouwlocatie die afgelopen februari is geopend, moeten er nog veel dingen geregeld worden. Zo heb ik samen met mijn zakenpartner een lijst opgesteld met dingen die nog geregeld moeten worden. Werkelijk alles komt er nog bij kijken, denk aan inrichting en organisatorische dingen. Bijvoorbeeld een afvalcontainer huren, dat soort dingen waar je ten eerste instantie niet aan had gedacht.

De eerste tien feesten zijn al geweest

Als nieuwe locatie hadden veel reclame gemaakt voor de locatie, het liep storm. Vele aanvragen kwamen binnen stromen, zelfs al data over 2 jaar kwamen al binnen. Voor de officiële opening waren er 2 open dagen om de locatie te bekijken. Met voldoende personeel wisten we er een mooi beeld van te geven. Zo werd iedere gast ontvangen alsof het al de trouwdag was, met een glaasje bubbels en lekkere hapjes. Het eerste feest werd verloot, dat feest was namelijk gratis. Behalve de consumpties en het eten moest betaald worden. Op deze vraagprijs hebben meer dan 8000 stellen gereageerd! Uiteindelijk kozen we voor een stel waarvan de vrouw niet lang meer te leven had. Het was dan ook een fijn gevoel om haar de mooiste dag van haar leven te geven! Echter kwamen we na het eerste feest er al achter dat we nog veel dingen moesten regelen. Met veel afval heb moet je gewoon een afvalcontainer huren, nooit aan gedacht. Een speciale glasbak is ook wel op zijn plaats met alle lege flessen bubbels en wijn. Voor het restafval moesten we ook een afvalcontainer huren. Gelukkig zijn dit dingen die al na een paar minuten geregeld zijn via internet. Je hebt verschillende abonnementen bij afvalcontainer huren, we kozen gelijk voor een jaar.

Agenda voor 2019

Met zoveel aanvragen moeten wij nog wel eens stellen teleurstellen. Zeker wanneer de datum al vastligt van hun mooie dag. Wij bieden het hele pand per dag aan, twee huwelijken op een dag is dus niet bij ons van toepassing. Het hele terrein en pand kan gebruikt worden tijdens het huwelijksfeest. Er is een aparte dinerzaal en de grote tuin is geweldig in de mooie zomermaanden. Bij de open dagen waren al 80 stellen die dit jaar hun huwelijksfeest bij ons willen vieren! Dat betekent dat we nu sowieso minimaal 2 bruiloften in de week hebben. De maandag en dinsdag lopen helaas nog geen storm, de vrijdag en zaterdag daarentegen zijn erg populair! We gaan uit van een volle agenda en hopen dan ook nog meer personeel aan te kunnen nemen zodat iedere gast uitmuntend bediend kan worden. Wie weet tot ziens op de locatie!